Säkerhet i skidbacken

Hur kan din skidanläggning bäst arbeta med förebyggande säkerhet? Det kan vara till stor hjälp att någon utifrån ser på anläggningen, med andra ögon.  Representant från SLAO kommer till er och tittar på hur ni arbetar med förebyggande säkerhet idag – och hur det skulle kunna fungera i morgon. Vilka rutiner finns vid olycksfall och hur kan de förbättras?

Detta är ett första steg mot förbättrad förebyggande säkerhet, nästa steg kan vara att tillsammans med SLAO arbeta fram ett förslag till komplett säkerhetsplan. För prisuppgifter och mer information, kontakta Svenska Skidanläggningars Organisation på info@slao.se. Resa och eventuell logi och mat för SLAO-representant tillkommer.

Ort/datum: För aktuella utbildningsdatum var vänlig kontakta oss
Längd: 1 dagar
Innehåll: Hur kan din skidanläggning bäst arbeta med förebyggande säkerhet? Det kan vara till stor hjälp att någon utifrån ser på anläggningen, med andra ögon. Representant från SLAO kommer till er och tittar på hur ni arbetar med förebyggande säkerhet idag – och hur det skulle kunna fungera imorgon. Vilka rutiner finns vid olycksfall och hur kan de förbättras? Detta är ett första steg mot förbättrad förebyggande säkerhet, nästa steg kan vara att tillsammans med SLAO arbeta fram ett förslag till komplett säkerhetsplan.
Pris: 10500 kr exkl moms, 13125 kr inkl moms

Prenumerera på nyhetsbrevet