Cykelpatrull

Kurstillfällen

Det finns inga kommande kurstillfällen.

Information

Anmälan Senast 14 dagar innan utbildningsstart.
SLAO medlemspris 6 536,00 SEK exkl moms
(8 170,00 SEK inkl moms)
Icke medlemspris 7 248,00 SEK exkl moms
(9 060,00 SEK inkl moms)

Innehåll

 

Fler och fler Bikeparks byggs på skidanläggningarna runt om i landet. För att kunna utföra första-hjälpen åtgärder och göra omhändertagande när skadan är framme i Bikeparken kan du nu gå en fördjupningsutbildning som är anpassad för cykelrelaterade skador i nedfarter. Förkunskapskrav är SLAOs förstahjälpen utbildning alternativt Skidpatrullutbildning, har man giltig certifiering som skidpatrullör är man med på dag 2 och 3 av cykelpatrullutbildningen, har man eller går man tredagars förstahjälpen utbildningen i anslutning till cykelpatrullkursen är utbildningen 3 dagar. Kursens delar: Primär undersökning och bedömning av skadad, L-ABCDE-åtgärder, cykelrelaterade skador, omhändertagande av skitiga skador, jord/smuts, fördjupning i buk och skallskador, ryggskador, frakturer samt reponering, transport och överlämning till nästa vårdinstans, samverkan ambulans, samt praktiska övningar.

Utbildningen är 3 dagar lång. Har du gått SLAOs Skidpatrullutbildning är du med på dag 2 och 3. Har du gått eller går SLAOs Första Hjälpen i Backen dagarna före Cykelpatrullkursen är du med på alla tre dagar.

Ingår i utbildningspriset:

Utbildningsmaterial och intyg samt fika och lunch. 

Priser:Medlemspris används för deltagare som är anmälda eller anställda av en av SLAOs medlemmar. Icke medlemspris används för deltagare som anmäler sig privat utan att ha anställning eller är anmälda via en av SLAOs medlemmar.

 

Förkunskap

SLAO:s Skidpatrull (du går dag 2 och 3) Första Hjälpen i Backen (du går alla dag 3 dagar)

Prenumerera på nyhetsbrevet