Just nu har vi tekniska problem med vår hemsida vilket gör att informationstexten till våra utbildningar kan vara svår att läsa. Det går fortfarande att anmäla sig till våra kurser. Vi jobbar på en lösning. Tack för visat tålamod.

Träffa SLAO och kollegor i branschen

SLAO anordnar studiebesök och medlemsmöten regelbundet under året. Varje höst åker vi på turné och bjuder in till höstmöten/regionala träffar inför säsongen där vi informerar om nyheter i branschen, trender och tendenser samt lyssnar på era behov och önskningar.

Håll utkik här nedan och i våra nyhetsbrev när nästa träff är på gång! (Se anmälningslänk till nyhetsbrev längst ner på sidan)

Höstmöten 2017

10-16 alla träffar

Kurstillfällen

Det finns inga kommande kurstillfällen.

Information

Anmälan Senast 7 dagar innan respektive träff
Deltagaravgift 0,00 SEK exkl moms
(0,00 SEK inkl moms)

Innehåll

Kom och träffa representanter från din medlemsorganisation och diskutera aktuella och angelägna änmen. Det ges utrymme för både information och diskussion. Hur blir nästa säsong? Vad kan vi dra för lärdomar av fjolårssäsongen? Hur ser statistiken ut? Många frågor finns och efter en av de bästa säsongerna någonsin är det dags att ladda för den nya. Vi kommer bland annat att redovisa skadestatistik, skiddata, berätta hur vi jobbar med snörapporten.se. På de flesta orter deltar en representant från tekniska kommittén. Även associerade medlemmar/leverantörer finns på plats för att presentera sina produkter och tjänster. På några ställen är representanter från skidskolekommittén med.

Förkunskap

Prenumerera på nyhetsbrevet