Träffa SLAO och kollegor i branschen

SLAO anordnar studiebesök och medlemsmöten regelbundet under året. Varje höst åker vi på turné och bjuder in till höstmöten/regionala träffar inför säsongen där vi informerar om nyheter i branschen, trender och tendenser samt lyssnar på era behov och önskningar.

Håll utkik här nedan och i våra nyhetsbrev när nästa träff är på gång! (Se anmälningslänk till nyhetsbrev längst ner på sidan)

Kurstillfällen

Det finns inga kommande kurstillfällen.

Information

Anmälan Senast 7 dagar innan respektive träff
Deltagaravgift 0,00 SEK exkl moms
(0,00 SEK inkl moms)

Innehåll

Kom och träffa representanter från din medlemsorganisation och diskutera aktuella och angelägna änmen. Det ges utrymme för både information och diskussion. Hur blir nästa säsong? Vad kan vi dra för lärdomar av fjolårssäsongen? Hur ser statistiken ut? Många frågor finns och efter en av de bästa säsongerna någonsin är det dags att ladda för den nya. Vi kommer bland annat att redovisa skadestatistik, skiddata, berätta hur vi jobbar med snörapporten.se. På de flesta orter deltar en representant från tekniska kommittén. Även associerade medlemmar/leverantörer finns på plats för att presentera sina produkter och tjänster. På några ställen är representanter från skidskolekommittén med.

Förkunskap

Kurstillfällen

Det finns inga kommande kurstillfällen.

Information

Anmälan Sista anmälan, 13 april
0 pris 0,00 SEK exkl moms
(0,00 SEK inkl moms)

Innehåll

Följ med SLAO till Hemavan för ett besök på en av våra medlemsanläggningar. Under dagen berättar Thomas Ringbrant från Hemavan om anläggningen och om byggnationen av den nya Gondolliften. Vi åker skidor i anläggningen och äter lunch tillsammans i backen. Dagen avslutas med en frågestund och presentation av leverantörerna som är på plats. Om du behöver boende går det att boka direkt till Hemavan 0954-301 55 eller maila: vegard@pitehavsbad.se

Program för dagen.

07:30 Frukost.

08.30: Välkomna, presentation av Hemavans skidanläggning

10:00: Skidåkning, vi titta på liftar, snösystem och åker skidor

10:30: Vi möter Kronprinsessan Viktoria vid Gondolen.

12.30: Lunch Topprestaurangen Björk.

13.30: Fortsatt skidåkning

14.30: Tillbaks inne i lokal, samtal att driva skidanläggning, Frågestund/diskussion

15.00: Kaffe

15.30 Leverantörspresentationer

16:00-16:30: Avslut

Förkunskap

Prenumerera på nyhetsbrevet