Utnyttjar du varje möjlighet till utveckling och optimering? Hur stor är den outnyttjade delen i just ditt företag? Hur gör de bästa företagen för att alltid ligga steget före sina konkurrenter? I Affärsutveckling Steg 1 går vi igenom de viktigaste delarna och momenten inom professionell affärsutveckling. Denna utbildning ingår som en del av Morgondagens ledarskap.

I Affärsutveckling Steg 2 får du under ett halvår ta del av föreläsningar, konkreta företagsexempel samt delta i diskussioner. Du får även med en verktygslåda för att börja arbeta kontinuerligt med affärsutveckling i ditt företag. Du kommer att prova verktygen mellan kurstillfällena och få möjlighet att diskutera dina erfarenheter med dina kurskollegor. Även denna utbildning ingår som en del av Morgondagens ledarskap. Utbildningarna inom affärsutveckling är ett samarbete mellan YouTurn och SLAO.

Ort/datum: För aktuella utbildningsdatum var vänlig kontakta oss
Längd: 1 dagar
Innehåll:

Nuläge och önskat nuläge, vision och affärsplan, hur utvecklar du nya produkter och tjänster, hur involverar du medarbetare och gäster, implementering, hur hanterar du förändringar.

Förkunskap: Inga.
Anmälan: Senast 30 dagar innan utbildningsstart.
Pris: 4500 kr exkl moms, 5625 kr inkl moms
Ort/datum: För aktuella utbildningsdatum var vänlig kontakta oss
Längd: 6 dagar (48 timmar).
Innehåll: Nuläge och önskat nuläge, vision och affärsplan, hur utvecklar du nya produkter och tjänster, hur involverar du medarbetare och gäster, implementering, hur hanterar du förändringar.
Förkunskap: Grundläggande kunskap i affärsutveckling alt, Affärsutveckling 1.
Anmälan: Senast 30 dagar innan utbildningsstart.
Pris: 14500 kr exkl moms, 18125 kr inkl moms

Prenumerera på nyhetsbrevet