Nominera 2019 års vinnare!

Att ha snö och utförsåkning som yrke kräver passion, uppfinningsrikedom och mycket is i magen

Sverige har fantastiska skidanläggningar, med kompetenta, entusiastiska och engagerade människor knutna till sig. SLAO har förmånen att vara representant för denna bransch och utser varje år några personer och/eller verksamheter som lite extra utmärkt sig i branschen.

SLAO utser 2019:

  • Årets Hemmabacke
  • Årets Skidinspiratör
  • Årets Skidanläggning
  • Gerremopriset

Har du någon speciell i åtanke som detta år utmärkt sig lite extra? Som brunnit lite extra intensivt för sin sak? Nominera i formuläret nedan senast 7 april!

NOMINERINGEN ÄR STÄNGD, FINALISTER PRESENTERAS INOM KORT!

Så här går det till:

Alla kan vara med och nominera kandidater till de fyra priserna. Nomineringen är öppen mellan den 11 februari och 7 april.

Juryn utser tre finalister i varje kategori, förutom Gerremopriset som tillkännages direkt vid årsmötet.

Vinnarna presenteras vid SLAO:s årsmöte varje vår, 2019 hålls årsmötet i Järvsö, mer information om det samt bokning presenteras inom kort.

  • Årets Hemmabacke (NYTT!) går till en lokal anläggning som skapar möjligheter till utförsåkning för alla, som sänker tröskeln till en första och andra kontakt med skid- och snowboardåkning. Där majoriteten av gästerna till anläggningen kommer från närmiljön.
  • Årets Skidanläggning tilldelas en anläggning som med utomordentligt engagemang, modiga satsningar och/eller stor idérikedom bidragit för att utveckla branschen långt utöver det vanliga.
  • Årets Skidinspiratör går till en person eller organisation som valt en kreativ och nyskapande väg att öka nyfikenheten på och intresset för, utförsåkning i Sverige.
  • Gerremopriset I samband med Hans Gerremos avgång, SLAO:s förre vd, instiftade styrelsen Gerremo-priset. Priset ska ses som en hyllning till en person som gjort betydande insatser för att utveckla skidbranschen som helhet. Läs statuter för priset här.Dela sidan! Så att fler får chans till Skidsveriges finaste priser!

Prenumerera på nyhetsbrevet