Nominera 2019 års vinnare!

Att ha snö och utförsåkning som yrke kräver passion, uppfinningsrikedom och mycket is i magen

Sverige har fantastiska skidanläggningar, med kompetenta, entusiastiska och engagerade människor knutna till sig. SLAO har förmånen att vara representant för denna bransch och utser varje år några personer och/eller verksamheter som lite extra utmärkt sig i branschen.

SLAO utser 2019:

  • Årets Skidanläggning
  • Årets Skidinspiratör
  • Årets Hemmabacke

Har du någon speciell i åtanke som detta år utmärkt sig lite extra? Som brunnit lite extra intensivt för sin sak? Nominera i formuläret nedan senast 7 april!

Såhär går det till:

Alla kan vara med och nominera kandidater till de tre priserna. Nomineringen är öppen mellan den 11 februari och 7 april.

Juryn utser tre finalister i varje kategori.

Vinnarna presenteras vid SLAO:s årsmöte varje vår, 2019 hålls årsmötet i Järvsö, mer information om det samt bokning inom kort här.

Årets Skidanläggning tilldelas en anläggning som med utomordentligt engagemang och idérikedom bidragit för att utveckla branschen långt utöver det vanliga.

Årets Skidinspiratör går till en person, individ eller organisation som valt en kreativ och nyskapande väg att öka nyfikenheten på och intresset för, skidåkning i Sverige.

Årets Hemmabacke går till en anläggning som skapar möjligheter till utförsåkning för alla, som sänker tröskeln till en första och andra kontakt med skidåkning. Där majoriteten av gästerna till anläggningen kommer från närmiljön.

Dela sidan! Så att fler får chans till Skidsveriges finaste priser!

 

FORMULÄR

Prenumerera på nyhetsbrevet