Platsannonser

Du som medlem i Svenska Skidanläggningars Organisation är välkommen att annonsera lediga tjänster här. Skicka din text och eventuell logotyp till info@slao.se.

För dig som söker jobb i skidvärlden hoppas vi att du hittar något jobb som verkar spännande, lycka till med ansökan!

SLAO

 

 

 

 

Pistmaskinförare till Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Norden populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter hela året. Anläggningen har 800 stugor och lägenheter direkt vid skidbackarna samt 550 000 gästnätter under året. På Idre Fjäll finns 42 nedfarter och 34 liftar, sporthall med inomhusbad, restauranger, nöjen och över 150 olika sommaraktiviteter. 

Idre Fjäll söker fantastiska pistmaskinförare – är det Du? Eller känner du någon som du vill rekommendera? 

Vi söker dig som:

Är positiv, glad och utåtriktad.

Tycker om att möta människor och har lätt för att samarbeta.

Är systematisk, effektiv och driftig.

Brinner för uppgiften och har ett genuint engagemang.

Är flexibel och är kreativ då arbetsdagen kanske inte blir som det är tänkt.

Är van skidåkare

För att klara tjänsterna tror vi att du har:

Flerårig erfarenhet från pistmaskinsarbete med backpreparering, utschaktning och van winschmaskinförare.

Du arbetar i ett arbetslag som ansvarar för att våra pister är toppreparerade när våra gäster kliver ut på morgonen. Du ska kunna köra Winschmaskin i våra svarta nedfarter, inkl Chocken samt arbeta med kvalitetssäkring av våra pister enligt företagets systematiska säkerhetsarbete.

I din anställning kommer personliga ansvarsområden finnas som du utvecklar tillsammans med ansvarig arbetsledare. Pistmaskinsutbildning är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vintertid är Idre Fjäll är en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora event och har varje år världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan.

Som anställd på Idre Fjäll har du möjlighet att hyra har personalbostäder nära jobbet och får tillgång till frikostiga förmåner. Välkommen till oss!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med ditt CV samt några rader om vem du är och varför du vill arbeta hos oss!

(publ 170717)

Arbetsledare till Skistar Sälen

Skidskola Skistar Sälens Skidskola söker arbetsledare med uppdrag att ansvara för en avdelning i Skistar Sälens Skidskola.

Skidskolan i Sälen är ett affärsområde som ingår i koncernen SkiStar AB. Under vintersäsongen arbetar totalt ca 180st säsongsanställda skidinstruktörer. Du blir ansvarig för en arbetsgrupp om ca 25-45 skidinstruktörer som tror på skidglädje, utveckling och utbildning som medel för att nå högsta möjliga gästnöjdhet. Tjänsten innefattar; Ansvar för den dagliga driften av avdelningen. Det innefattar, arbetsledning och coaching av personalen, medarbetarsamtal, veckomöten med personalen, schemaläggning och timuppföljning mm. Tjänsten innefattar även arbete med lektioner, aktiviteter och internutbildningar. Självfallet är optimering av drift en viktig del av det dagliga arbetet. Du har ett tät samarbete med övriga ledare i skidskolan såväl som på andra avdelningar. Som arbetsledare kommer du att rapportera till Affärsområdeschef inom ditt område samt ingå i avdelningens ledningsgrupp.

Vi söker dig; Som är trygg i din ledarroll. Vi tror att du är en person med tidigare erfarenhet av ledaransvar eller ett stort intresse inom området. Du brinner för skidåkning, skidskola och mötet med gästen. Du jobbar för att skapa bra förutsättningar för personalgruppen och företaget. Du ser möjligheter och brinner för utveckling. Vidare tror vi att du är serviceinriktad, kompetent, intresserad, samarbetsvillig, trovärdig, affärsinriktad och resultatorienterad. Skidlärarutbildning steg 4, Svensk Skid/Snowboardlärarexamen och erfarenhet av arbete som instruktör på SLAO skidlärarutbildningar är meriterande, så även arbete med datasystemet WinSkiss, ERC och Excel.

Tjänsten medför: En möjlighet att få vidareutveckla och vara med och sätta en prägel på en välskött och framgångsrik skidskola. Placeringsort; Sälen. Tillträde; 23 oktober 2017, varaktighet 6 maj 2018. Vill du jobba med oss, skicka en ansökan till; marie.stenmalm@skistar.com senast den 10 Augusti 2017. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten maila eller ring Marie Stenmalm; 070-250 22 81

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

(publ 170609)

Lofsdalens Fjällanläggningar AB söker Driftchef för liftverksamheten.

Lofsdalens Fjällanläggningar driver skidanläggning med hjälp av 9 liftar och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad går att ordna.

Som Driftchef ansvarar du för drift och underhåll av skidanläggningen.
Du arbetar tätt ihop med VD, Platschef och Teamleaders (Skidskola, Skiduthyrning, Reception).

Du ska planera och följa upp det dagliga arbetet. Stötta och motivera liftskötare och liftvärdar. Hålla daglig dialog med pistmaskinsförare. Ansvara för snöläggning och snökanonsystemet. Planera underhåll och service på liftarna.
Efterfölja rutiner för evakuering av sittliftar (övningar och internutbildningar mm)

Vi söker efter dig som har erfarenhet av branschen och som arbetat med sitt- och släpliftar tidigare. Eller som är tekniskt lagd med ledarerfarenhet.

Som person ska du ha mycket lätt för att kommunicera och prata med människor.
Du är noggrann, lugn och känner dig bekväm med att fatta beslut och styra gruppen framåt. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga. Du är en sann lagspelare vilket ställer krav på prestigelöshet och ödmjukhet.

Meriterande är tidigare arbete som Driftchef eller Arbetsledare. Meriterande är också liftskötarutbildning, mastutbildning, evakueringsutbildning, erfarenhet av att tillverka snö.

Du kan också läsa annonsen via denna länk.

https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/21038862

Sista ansökningsdag 15 juni 2017.

För mer information kontakta:

Platschef Jonny Larsson 076-82 88 700
Ola Andersson VD 070-694 83 40

Mejla eller skicka din ansökan till:

Lofsdalens Fjällanläggningar AB
Högbäcksvägen 3
840 85 LOFSDALEN

Mejl: ola.andersson@lofsdalen.com

(publ. 170511)

Lofsdalens Fjällanläggningar AB söker Skid & Cykelpatrull.

Tjänsten är på helår och är en tillsvidareanställning. Lofsdalens Fjällanläggningar AB har 9 liftar och 25 nedfarter. I företaget ingår också stugor, läkarmottagning, skipassförsäljning, sportshop, skiduthyrning, skidskola och barnaktiviteter. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 10 på helår, övriga på säsong. Vintersäsongen sträcker sig ifrån december till april. Vi arbetar enligt schemalagd arbetstid med lön enligt avtal. Alla anställs enligt villkor som gäller för avtal med Hotell och Restauranganställdas Förbund, det sk ”Turistanläggningsavtalet”. Personalbostäder finns att hyra.

Som skid & cykelpatrull ansvarar du för den förebyggande säkerheten i samtliga nedfarter och cykelleder. Du tar även hand om våra gäster som har skadat sig.
Lofsdalen Bike Park har idag ca 16 km Dh-leder där de längsta är över 3,5 km. Lederna är byggda för att passa alla, allt ifrån barnfamiljen till den mer erfarna cyklisten. Bike Parken har öppet ifrån midsommar fram till mitten av september. Mellan säsongerna arbetar du med bl.a. snöläggning, nybyggen och underhåll av cykelleder, underhåll av liftar och anläggningen i stort. På vintertid är du en del av vår servicegrupp som även ansvarar för driften av liftarna. Meriterande är skidpatrullsutbildning, tidigare arbete som skidpatrull, cykelpatrull, sjukvårdare, undersköterska, brandman, första hjälpen och lavinkunskapsutbildning.
Du ska vara stresstålig, noggrann, ansvarstagande, engagerad och social. Stort skid- och cykelintresse är till din fördel.

Du kan också läsa anonsen via denna länk.

https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/21039408

Sista ansökningsdag 25 maj

För mer information kontakta:

Platschef Jonny Larsson 076-82 88 700

Mejla eller skicka din ansökan till:

Lofsdalens Fjällanläggningar AB
Högbäcksvägen 3
840 85 LOFSDALEN

Mejl: jonny.larsson@lofsdalen.com

(publ. 170511)

Prenumerera på nyhetsbrevet