Platsannonser

Du som medlem i Svenska Skidanläggningars Organisation kan annonsera om lediga tjänster hos oss, vi hänvisar främst alla jobberbjudanden till vår facebooksida ”Jobb i Skidbranschen” där annonsen får bäst spridning. Vill du också synas med ditt jobberbjudande, skicka din text och eventuell logotyp till lina.normark@slao.se.

För dig som söker jobb i skidvärlden hoppas vi att du hittar något jobb som verkar spännande, lycka till med ansökan!

 

Har du inte vad som krävs? Kika in på vår utbildningssida för att se vårt utbud av utbildningar i branschen.

SLAO

 

 

 

 

Branäs söker servicetekniker snösystem samt skiftledare

Branäs Fritidscenter AB ingår i Branäsgruppen som är Sveriges största privatägda liftkoncern med skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Storstenshöjden och 12Mannabacken.

Branäs är en av Sveriges största vintersportanläggningar med 8 800 liftnära bäddar i stugor, lägenheter och Lodger. Här får du härlig skidåkning med 415 meters fallhöjd och 3 km långa åk, gondollift och 30 nedfarter. Vi är en av Sveriges snabbast växande skidorter och det sker ständigt förändringar och nya investeringar. Branäs har ett tydligt familjefokus och vi är kända för att vara Sveriges bästa skidort för barnfamiljer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Underhåll av Branäs snösystem.

Vara behjälpliga vid övriga tekniska avdelningar så som lift och vaktmästeriet.

Under säsong:

Vara en av skiftledarna på snöläggningen.

Serva och aktivt underhålla snösystemet.

Vid behov kunna utföra allahanda underhålls arbeten.

Under icke säsong:

Genomföra löpande underhåll av snösystem.

Var behjälplig i verkstaden på diversearbeten.

Tjänsten är direkt underställd Chefen Snö och Pist.

Du bör ha en teknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen men är inget krav. Det är ett mycket varierande arbete som också kräver stor flexibilitet.

Vi söker dig som har en stark drivkraft, ett stort engagemang och gärna en passion för skidåkning. Du måste gilla ett högt arbetstempo och alltid ha en strävan att utveckla dig och din arbetsplats. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt – att du är nytänkande, drivande, strukturerad, ekonomisk och anpassningsbar.

Tjänsten är en tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Sök tjänsten genom att gå till Branäs hemsida, klicka här.

(publ. 170927)

 

 

 

 

Järvsöbacken söker medarbetare till skidpatrullen för säsongen 2017–2018.

Järvsöbacken är Sveriges 10:e största skidanläggning och stoltserar med 20 nedfarter och 8 liftar. Säsongen 2016-2017 satte vi nytt besöksrekord igen – nu med hela 212.000 besök. Vi är kända för perfekt pistade backar och att vi har en underbart bra personal!

Vi söker dig som är glad, positiv, har ett framåt driv, älskar att åka skidor, en stark känsla för dina medmänniskor – våra gäster och dina kollegor, stresstålig, kan ta och ge direktiv, leda andra människor, och det viktigaste av allt ett stort hjärta.

Arbetet som skidpatrullör hos oss innebär att du tillsammans med dina kollegor planerar förebyggande säkerhetsarbete, utför säkerhetsarbete och tar hand om våra gäster vid olyckor. Utöver dessa uppgifter arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter i en skidanläggning.

Meriterande

  • Slao´s Skidpatrulls utbildning
  • Slao´s Första hjälpen i terräng,
  • Tidigare arbete inom sjukvård,
  • Tidigare arbete inom skidanläggning,
  • Skoterkort
  • Höghöjdsutbildning/evakueringsutbildning

Du talar svenska och engelska obehindrat, övriga språk är ett plus i kanten.

Det är en heltidstjänst från 22/12–2017 – 8/4–2018 där kvällar och helger ingår löpande, Järvsöbaken har öppet alla dagar i veckan och har kvällsskidåkning tisdagar och torsdagar.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdag är 2017-22-10

Varmt välkommen med ditt CV samt några rader om vem du är och varför du vill arbeta hos oss!

Lön enligt avtal, Hotell och restaurang.

Ansökan skickas till

Driftchef

Fredrik Jelk

fredrik.jelk@jarvsobacken.se

070-578 24 87

(publ. 170926)

 

 

 

 

Pistmaskinförare till Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Norden populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter hela året. Anläggningen har 800 stugor och lägenheter direkt vid skidbackarna samt 550 000 gästnätter under året. På Idre Fjäll finns 42 nedfarter och 34 liftar, sporthall med inomhusbad, restauranger, nöjen och över 150 olika sommaraktiviteter. 

Idre Fjäll söker fantastiska pistmaskinförare – är det Du? Eller känner du någon som du vill rekommendera? 

Vi söker dig som:

Är positiv, glad och utåtriktad.

Tycker om att möta människor och har lätt för att samarbeta.

Är systematisk, effektiv och driftig.

Brinner för uppgiften och har ett genuint engagemang.

Är flexibel och är kreativ då arbetsdagen kanske inte blir som det är tänkt.

Är van skidåkare

För att klara tjänsterna tror vi att du har:

Flerårig erfarenhet från pistmaskinsarbete med backpreparering, utschaktning och van winschmaskinförare.

Du arbetar i ett arbetslag som ansvarar för att våra pister är toppreparerade när våra gäster kliver ut på morgonen. Du ska kunna köra Winschmaskin i våra svarta nedfarter, inkl Chocken samt arbeta med kvalitetssäkring av våra pister enligt företagets systematiska säkerhetsarbete.

I din anställning kommer personliga ansvarsområden finnas som du utvecklar tillsammans med ansvarig arbetsledare. Pistmaskinsutbildning är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vintertid är Idre Fjäll är en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora event och har varje år världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan.

Som anställd på Idre Fjäll har du möjlighet att hyra har personalbostäder nära jobbet och får tillgång till frikostiga förmåner. Välkommen till oss!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med ditt CV samt några rader om vem du är och varför du vill arbeta hos oss!

(publ 170717)

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet