Platsannonser

Du som medlem i Svenska Skidanläggningars Organisation kan annonsera om lediga tjänster hos oss, vi hänvisar främst alla jobberbjudanden till vår facebooksida ”Jobb i Skidbranschen” där annonsen får bäst spridning. Vill du också synas med ditt jobberbjudande, skicka din text och eventuell logotyp till info@slao.se

För dig som söker jobb i skidvärlden hoppas vi att du hittar något jobb som verkar spännande, lycka till med ansökan!

Har du inte vad som krävs? Kika in på vår utbildningssida för att se vårt utbud av utbildningar i branschen.

SLAO

 

 

 

 

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Vi ägs i stiftelseform och vår affärsidé är att erbjuda genuina och åretrunt-upplevelser i äkta fjällmiljö. Idre Fjäll erbjuder, förutom storslagen natur, en arbetsplats med många skratt, spännande events och aktiviteter. Idre Fjälls största målgrupp, sommar som vinter är barnfamiljer. Tack vare sparad snö är Idre Fjäll en de snösäkraste fjällanläggningarna i Sverige. Vi har också ett aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker, restauranger och sporthall. Skidsäsongen startar redan i oktober och pågår fram till april. Vi anordnar många stora event som världscupen i Ski Cross och Speedski varje år. Sommartid erbjuder vi många aktiviteter såsom fantastiska mountainbike-leder, forsränning, ridning och höghöjdsområden.

Skidfrälst Liftchef

Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla Idre Fjäll till en av fjällvärldens mest snö- och kvalitetssäkra anläggningar. Dessutom lockas du av vår affärsidé som bygger på att skapa genuina fjällupplevelser utifrån våra värderingar Enkelhet, Glädje och Omtanke, och att all vår verksamhet sker i en härlig gemenskap på vackra Idre Fjäll.

I rollen som Liftchef på Idre Fjäll har du ett övergripande och utvecklande verksamhetsansvar för drift, underhåll och skötsel av följande verksamheter

 • Liftar
 • Snöproduktion och pistning
 • Skidpatrull
 • Längdspår/leder-yttre miljön på fjället-cykling
 • Maskin och fordonspark
 • Säkerhet, såsom evakuering, olyckor, lavin, räddning

Som Liftchef ingår kontakt och samarbete med leverantörer, myndigheter och försäkringsbolag. I denna roll rapporterar du till Idre Fjälls VD och arbetar i Idre Fjälls ledningsgrupp. Rollen ansvarar för en etablerad verksamhet, som under säsong omfattar ca 70 medarbetare, och med direkt personalansvar för avdelningens två Driftansvariga.

Vi söker

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från en ledande befattning från en liknande verksamhet. Du har såväl teoretisk som praktisk kunskap inom ansvarsområdet och ett etablerat kontaktnät i branschen. Vi ser gärna att du känner dig rustad att vidhålla Idre Fjälls idag höga kvalitet inom området, har en god branschkännedom och omvärldsbevakning samt brinner för skidåkning. Du är lösningsorienterad i ditt förhållningssätt och arbetar strukturerat, systematisk och har en analytisk förmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Du har B-körkort och förarbevis på snöskoter/4-hjuling.

Till Idre Fjäll söker vi dig som älskar service, tänker affärsmässigt med både hjärta och hjärna och som vi har kul tillsammans med när vi jobbar. Om du känner igen dig i detta finns en god chans att vi kommer att trivas ihop!

Ansök
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 mars. Tveka inte att kontakta VD Andreas Starenhed vid frågor om tjänsten eller processen, andreas.starenhed@idrefjall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

(Public. 20190312)

 

 

 

 

 

Idre Himmelfjäll rekryterar redovisningsekonom, liftchef och bokningsansvarig!

Idre Himmelfjäll är en storsatsning på den första nya skidanläggningen i Sverige på över 30 års tid. På lång sikt är vår målsättning att skapa en turismanläggning i världsklass med 20 000 bäddar, ett 30-tal liftar, 50 nedfarter, kringaktiviteter med tillhörande service och utbud.

Det handlar om ett av Sveriges största utvecklingsprojekt i glesbygd som redan nu engagerar en stor mängd företag och 100-tals människor i Norra Dalarna.

Redan vid premiären julen 2019 skall Idre Himmelfjäll ha minst 2600 bäddar inom 500 meter från närmaste lift med boendeservice, restaurang, skidskola för alpint och längd, skidhyra, 8 liftar (varav en ny kopplingsbar 6 stol från Leitner) 22 nedfarter (med en längsta nedfart på 3,4 km med 324 meters fallhöjd) längdspår och anslutning från boendet för snöskotertrafik till det omfattande skoterlednät som finns i Idreregionen.

Företaget är grundat av entreprenörer, ägs av entreprenörer och leds av entreprenörer. Vi söker nu ett antal nyckelpersoner som tillsammans med oss i vårt lilla och hårt arbetande ledningsteam vill skapa ett stort och fint företag där tillväxt och lönsamhet är en central motor för vår långsiktiga expansion med respekt för det lokala, bygden, miljön, kulturen och naturen.

Vi söker redan nu ett antal nyckelpersoner som är med och startar upp verksamheten inför premiären julen 2019.

Vi söker en redovisningsekonom till Idre Himmelfjäll (med tillträde i december 2018 eller enligt överenskommelse):

Placeringsort är Idre (en viss övergångsperiod från tidigare arbetsställe kan vara möjlig efter överenskommelse). Heltid, tillsvidare-eller enligt överenskommelse.

Ansökan skickas senast 25 september 2018 skriftligen inkl livsberättelse och cv, till torbjorn.wallin@idrehimmelfjall.se eller till Idre Himmelfjäll AB, Torbjörn Wallin, Box 127, 79091 Idre (märk ansökan redovisningsekonom).

Uppdraget som redovisningsekonom på Idre Himmelfjäll:

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår ekonomiavdelning för en nystartad turistanläggning. Arbetet som redovisningsekonom hos Idre Himmelfjäll kommer att vara självständigt med stor frihet att själv planera de olika arbetsmomenten. Du kommer att få möjlighet att påverka våra rutiner och processer då vi är under uppstart. Idre Himmelfjäll kommer under de första åren att ha en liten organisation och du ska vara beredd på att rycka in och hjälpa till där behov finns i företaget.
Du har ekonomisk utbildning samt arbetslivserfarenhet som ex. redovisningskonsult eller liknande roll hos företag. Vi vill att du har vana av att arbeta självständigt och att fatta beslut men som också gillar att arbeta i team.

 • Idre Himmelfjälls redovisningsansvarige kommer bland annat arbeta med följande:
 • Löpande redovisning inkl. reskontror
 • Betalningar och likviditetsplanering
 • Skattedeklarationer för moms- och arbetsgivaravgifter
 • Redovisningsstöd till våra avdelningschefer inkl. budget och månadsbokslut
 • Administration av hyreskontrakt, hyresavräkningar samt uppföljning/analys
 • Administration och redovisning av köpekontrakt
 • Behjälplig vid upprättande av årsbokslut, koncernredovisning, årsredovisningar och inkomstdeklarationer

För ytterligare information om tjänsten som redovisningsekonom kontaktar du vår ekonomichef Carl Henrik Kindlund tfn 070-627 30 97.

Vi söker en liftchef till Idre Himmelfjäll för tillträde våren 2019 (mars-maj 2019)!

Placeringsort: Idre.

Sista ansökningsdag den 30 oktober 2018. Intervjuer genomföres under november 2018. Ansökan skickas skriftligen inkl livsberättelse och cv till torbjorn.wallin@idrehimmelfjall.se eller per post till Idre Himmelfjäll AB, Torbjörn Wallin, Box 127, 79091 Idre. (Märk ansökan liftchef).

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Vi planerar för invigning av liftsystemet på Idre Himmelfjäll den 17 december 2019 kl 11.00.

Vid premiären julen 2019 har vi 8 liftar varav en ny kopplingsbar 6-stol från Leitner. Vi bygger också 6 nya släpliftar under sommaren 2019 från Leitner samtidigt som snösystemet från MND och nedfarterna byggs av externa entreprenörer.

Vi kommer att vara en liten, hårt arbetande och sammansvetsad organisation som startar upp Idre Himmelfjäll där liftchefen även deltar i ledningsgruppens gemensamma arbete. Närmaste chef är VD.

Som nystartad liftanläggning jobbar liftchefen praktiskt mitt i verksamheten på lift och fastighetsområdet. Du har god erfarenhet från teknisk liftverksamhet och tidigare ledarerfarenhet. Du är praktisk och är duktig på det tekniska området-gärna med erfarenhet från lift och snötillverkning.

I arbetet ingår viss administration och framförallt praktiskt arbete i den dagliga driften inom liftavdelningen med arbetsledning, service, reparation, att leda den dagliga verksamheten, praktiskt liftarbete, underhållsarbete och genomföra den årliga snöläggningen osv osv.

Liftchefen kommer att rekrytera viss teknisk personal på liftavdelningen som skall jobba parallellt med byggnationen av liftsystemet och snösystemet under sommar/höst 2019 inför premiären julen 2019.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du VD Torbjörn Wallin tfn 070-649 12 89.

Vi söker en bokningsansvarig för tillträde vintern 2019 (tillträde prel 1:a kvartalet 2019).

Placeringsort Idre. Heltid, tillsvidare.

Sista ansökningsdag 15 oktober 2018. Intervjuer genomföres under andra halvan av oktober månad 2018. Ansökan skickas inkl cv och livsberättelse skriftligen till torbjorn.wallin@idrehimmelfjall.se eller per post till Idre Himmelfjäll AB, Torbjörn Wallin, Box 127, 79091 Idre (märk ansökan bokningschef).

Som bokningsansvarig jobbar du i starten med uppstarten av den framtida bokningsverksamheten, (inledningsvis parallellt med Kjell Landen inom Destination Idre som slutar sin tjänst i maj 2019 i samband med pensionering då bolaget tar över Destination Idres verksamhet). Från verksamhetens start julen 2019 räknar vi med att det finns minst 2600 bäddar inom 500 meter från lift på Idre Himmelfjäll.

Vår bokningsverksamhet tar emot bokningar via nätet och per telefon (du ska samtidigt bygga upp bokningsverksamheten under ett flertal år framöver) av bla boende, boendeservice, liftkort, skidhyra, skidskola, events och bussresan till Idre. Vi samarbetar med utländska resebyråer, rederier och även bussoperatörer.

Bokningar via vår hemsida är ett prioriterat område för bolaget.

Du som söker tjänsten är stresstålig och har god tidigare vana från att driva bokningsverksamhet självständigt. Du har god datavana.

Vi kommer att vara en liten organisation på säljområdet där du jobbar praktiskt ”mitt i verksamheten” i det dagliga med både bokningsverksamhet med kontakter med bla personal, leverantörer, stugägare och våra gäster.

Tjänsten som bokningsansvarig ingår i bolagets ledningsgrupp. Närmaste chef är VD.

För ytterligare information ringer du VD Torbjörn Wallin tfn 070-649 12 89.

Med vänliga hälsningar

Torbjörn Wallin

VD, Idre Himmelfjäll AB
Co/Porfyrvägen 26
796 30 Älvdalen
070-649 12 89
mail: torbjorn.wallin@idrehimmelfjall.se
www.idrehimmelfjall.se
www.facebook.com/idrehimmelfjall

(Public 180910)

 

 

 

 

 

 

Branäs söker Skidpatrullör

God morgon Skid Sverige.
En av våra trogna pistörer har fått förhinder och kan inte återkomma till oss i Branäs i vinter. Därför letar vi nu efter en ersättare till henne. Skidpatrullutbildningen genom SLAO och en brinnande vilja att hjälpa gäster och kollegor.

Intresserad?

Hör av dig till Magnus Locken, Karin Modin-Svärd eller Bengt Thorvall.
054-13 26 00

(Public. 180905)

 

 

 

 

Jobba hos oss.

Säsongsarbete vinter 18/19 i Fjätervålen.

Är du personen som är glad, positiv och serviceinriktad? Vill du vara med och skapa minnesvärda vinterupplevelser för andra? Brinner du för snö, skidåkning och att vara en del i ett engagerat och drivet team? Då är Du rätt person för oss!
För vintersäsongen 18/19 söker vi nu personal till ett antal tjänster bland annat:

 • Snöläggare
 • Pistmaskinsförare
 • Pistörer
 • Liftskötare
 • Skidlärare
 • Medarbetare till vår sportshop/hyra/verkstad
 • Medarbetare till vår livsmedelsbutikDriftansvarig (Tillsvidaretjänst)

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och samt en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre. Skidanläggningen är privatägd av ca 400 aktieägare, alla med anknytning till området. Pister som är FIS-klassade för internationella storslalomtävlingar, fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3km lång och har en fallhöjd på 317 meter.
Fjätervålen som anläggning och organisation står inför en spännande utvecklingsresa. Ambitionen är att bli Nordens mest hållbara fjälldestination och en innovativ testbädd för hållbart byggande och digitalisering. Framåt planeras nytt campingområde, elljusspår för längdskidåkning, sittlift/gondollift, toppstuga, hotellverksamhet med mera. Du är en viktig pusselbit för denna resa. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Säsongen smyger igång i november 2018 och pågår t.o.m april 2019.
Välkommen med din ansökan, skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden. Skicka till frida.svensson@serneke.se
Vid frågor om tjänsterna kontakta Frida Svensson frida.svensson@serneke.se

 

(Public 180903)

 

 

 

 

Fjätervålens Snösportskola

Är du personen som är glad, positiv och serviceinriktad? Vill du vara med och skapa minnesvärda vinterupplevelser för andra och brinner du för skidåkning?
Vi söker dig som brinner för skidåkning, är flexibel och gillar att var med där det händer. Vi är en liten Snösportskola med hög kvalité, mycket kompetens och varierade arbetsuppgifter. Vi levererar skidlektioner, snowboardlektioner, längdlektioner, tävlingar och andra spännande aktiviteter och event på snö. Hos oss ser vi potential i varje gäst och alla är lika viktiga. I Fjätervålens Snösportskola är ledorden kvalité, utveckling och glädje!

Vi ser att du som söker till Fjätervålens Snösportsskola har oss som förstahandsval och att du vill vara en del i organisationen under flera säsonger. I gengäld kommer du att utvecklas både på snö och utanför, ha fantastiskt roligt tillsammans med inspirerande kollegor och dessutom har du en spännande snöproffskarriär framför dig!

Säsongen smyger igång i november 2018 och pågår t.o.m april 2019.
Välkommen med din ansökan, skriv Snösportsskola i ämnesraden. Skicka till bjorn@fjatervalen.se

Vid frågor kontakta Skidskolan på bjorn@fjatervalen.se

(Public 180903)

 

 

 

 

 

 

Kläppen Ski Resort

Kläppen är en av Sveriges största fjällanläggningar och den sydligaste i Sälen. Anläggningen är ett privatägt familjeföretag med 200 medarbetare under vintersäsong som kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad och ett stort engagemang bland medarbetare. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för våra gäster, som består av skidåkande familjer med barn och ungdomar i alla åldrar. Vi blev i år framröstade av Freeride.se läsare till Sveriges bästa pist, Sveriges bästa skidanläggning för barnfamiljer och Sveriges bästa park.

Vi tycker vi har världens bästa jobb och arbetsplats! Med naturen och berget som arbetsplats får vi möjlighet att åka skidor, leka med barn och möta många glada semesterfirare och likasinnade kollegor. Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

 

Skidskola/lift/aktiviteter

Kläppenvärd:

https://jobb.klappen.se/jobs/103414-klappenvard

Skid/snowboardlärare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104447-skidlarare

https://jobb.klappen.se/jobs/104449-snowboardlarare-skidlarare

Längdtränare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104448-langdtranare-skidlarare

Skådespelare/musikalartist:

https://jobb.klappen.se/jobs/112261-skadespelare-musikalartist

 

Skiduthyrning och butik

Skiduthyrningspersonal:

https://jobb.klappen.se/jobs/116128-skiduthyrningspersonal-anders-skishop

https://jobb.klappen.se/jobs/105054-skiduthyrningspersonal

Arbetsledare skiduthyrning:

https://jobb.klappen.se/jobs/44589-arbetsledare-anders-skishop

Skiduthyrare med utkörningsansvar:

https://jobb.klappen.se/jobs/117098-skiduthyrare-med-utkorningsansvar

 Skidshopspersonal:

https://jobb.klappen.se/jobs/105060-saljare-till-skidshop-med-fokus-pa-hardvara

Skidverkstadspersonal:

https://jobb.klappen.se/jobs/105059-skidverkstadspersonal

 

Logi

Receptionsbiträde/backoffice reception:

https://jobb.klappen.se/jobs/105061-receptionsbitrade-backoffice-reception

Säljare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104780-saljare

Vaktmästare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104785-vaktmastare

Kvalitetskontrollant:

https://jobb.klappen.se/jobs/104796-kvalitetskontrollant

 

Drift

Snowpark shaper:

https://jobb.klappen.se/jobs/104898-snowpark-shaper

Pistmaskinsförare:

https://jobb.klappen.se/jobs/105049-pistmaskinsforare

Snöläggare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104892-snolaggare

Skidpatrull:

https://jobb.klappen.se/jobs/104822-skidpatrull

Lifttekniker:

https://jobb.klappen.se/jobs/104915-lifttekniker

(Public. 180814)

 

 

 

 

 

KORT VÄG TILL VINTERNS ROLIGASTE JOBB – SÄSONGA I BRANÄS

Branäs är Sveriges femte största skidanläggning med 415 meters fallhöjd, tre kilometer långa åk, gondollift, expresslift och 30 nedfarter. Anläggningen har elva gånger belönats med priset ”Bästa skidanläggning för barnfamiljer”. Branäs är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag.

Är du på jakt efter nya äventyr som ger massa nya erfarenheter och vänner för livet? Kom och upplev vinterns roligaste jobb här i Branäs. Inför kommande säsong söker vi personal till 31 yrken, bland annat aktivitetsledare, skiduthyrare, lokalvårdare, pistör, kock, bartender och servitris. Som säsongsanställd i Branäs kommer du arbeta i en spännande och händelserik miljö tillsammans med 330 andra säsongare.

Som säsongsanställd i Branäs får du vänner och minnen för livet. Gratis liftkort och skidhyra hela vintern samt att familj och vänner får bo till rabatterat pris på boenden hela säsongen.

För att läsa mer om våra tjänster och hur du ansöker besök www.branas.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 2 september men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Undrar du över något kan du ringa personalchef, Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01.

 

(Public. 2018-08-13)

 

 

 

 

 

Skidskolechef – Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Lofsdalens Skidskola erbjuder grupp- och privatlektioner för alla åldrar och nivåer. Vi undervisar i Alpint, Längd, Snowboard, Telemark, Sitski och Skicart. Skidskolan har också hand om barnaktiviteter, barnliftar samt tävlingar och events. Som Skidskolechef ansvarar du för drift och utveckling av skidskolan. Du arbetar ingår och arbetar tätt ihop med ledningsgruppen. (VD, Platschef, och Driftchef mfl). Du ska planera och följa upp det dagliga arbetet för upp till ca 25 skidinstruktörer (10-12 på helsäsong)

Om dig

Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Med skidglädje och entusiasm samt självklart dina kunskaper och erfarenheter coachar och leder du våra instruktörer till utveckling och engagemang. Du har erfarenhet av branschen och skidskoleverksamhet sedan tidigare. Vi ser gärna att du har Skidlärarexamen. Arbetat på SLAOs kurser, Ledarutbildningar samt erfarenhet av personalansvar är meriterande. Som person ska du ha mycket lätt för att kommunicera och prata med människor. Du är noggrann, lugn och känner dig bekväm med att fatta beslut och styra gruppen framåt. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga. Du är en sann lagspelare vilket ställer krav på prestigelöshet och ödmjukhet.

Din profil

Kompetenser

MERITERANDE

Svensk skidlärarexamen, SLAO

Språk

MERITERANDE

Engelska:

Danska:

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

Skidinstruktör / Skidlärare:5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter

Stötta, utveckla och motivera skidinstruktörerna.

Schemaläggning

Internutbildningar

Event & Tävlingar

Barnaktiviteter

Arbeta med bokningsprogrammen Citybreak och Skibar

Utveckling av skidskoleprodukten.

Vara med och utveckla sommarens reseanledningar

 

Sök jobbet senast 13 augusti 2018

I din ansökan vill vi se personligt brev, cv, referenser och en bild.

I enlighet med GDPR så behåller vi din ansökan tills det att tjänsten är tillsatt därefter raderas den.

Ange referens Skidskolechef.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jonny.larsson@lofsdalen.com

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Jonny Larsson, Platschefjonny.larsson@lofsdalen.com0768288700068055304

Företagets adress

Högbäcksvägen 3 Lofsdalen

Postadress

Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Högbäcksvägen 3

84085 LOFSDALEN

Telefonnummer

068055300

E-post

jonny.larsson@lofsdalen.com

(Public 180703)

 

 

 

 

 

 

Skiduthyrningsansvarig – Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Lofsdalen brukar kallas ”den lilla byn med den stora skidåkningen”.

Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.

Om dig

Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Med skidglädje och entusiasm samt självklart dina kunskaper och erfarenheter coachar och leder du dina kollegor till utveckling och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen och skiduthyrningsverksamhet sedan tidigare. Arbete med skidåkning, cykling, uthyrning samt ledarutbildningar och erfarenhet av personalansvar är meriterande. Som person ska du vara ordningsam och ha mycket lätt för att kommunicera och prata med människor. Du är noggrann, lugn och känner dig bekväm med att fatta beslut och styra gruppen framåt. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga. Du är en sann lagspelare vilket ställer krav på prestigelöshet och ödmjukhet.

Din profil

Kompetenser

MERITERANDE

Skidslipning

Språk

MERITERANDE

Engelska:

Danska

Dina arbetsuppgifter

Lofsdalens Fjällanläggningar AB söker Skiduthyringsansvarig. I bästa läge endast 10 meter ifrån närmsta lift ligger vårt servicehus, Skidboden. Byggnaden innehåller skiduthyrning, skipasskassor, reception, nyckelutlämning, sportshop och skidskolans reception. I Skiduthyrningen hyr vi ut all utrustning som hör vintern till. Alpint, Snowboards, Telemark, Längd mm. Vi har även en verkstad där vi har slip- och vallningsmaskiner mm där vi bla utför service på både vår egna utrustning och våra gästers. Som Skiduthyrningsansvarig ansvarar du för drift och utveckling av skiduthyrningen. Du ingår och arbetar tätt ihop med ledningsgruppen. (VD, Platschef, och Driftchef mfl) Du ska leda och följa upp det dagliga arbetet. Stötta, utveckla och motivera övriga skiduthyrare. Schemaläggning Internutbildningar Arbeta med bokningsprogrammen, Skibar och Citybreak. Utveckling av skiduthyrningsprodukten. Under sommaren förvandlas skiduthyrningen till en cykeluthyrning och ingår i Lofsdalen Bike Park. Där har vi idag ca 70 cyklar (DH cyklar, XC cyklar, EL-fatbikes mm) för uthyrning. Lofsdalen Bike Park består av 16 km DH leder och lockar över 3000 cyklister.

 

Sök jobbet senast 30 juli 2018

I din ansökan vill vi se personligt brev, cv, referenser och en bild.I enlighet med GDPR så behåller vi din ansökan tills det att tjänsten är tillsatt därefter raderas den. Ange referens Skiduthyrningsansvarig.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jonny.larsson@lofsdalen.com

Kontaktinformation, Kontaktpersoner

Jonny Larsson, Platschefjonny.larsson@lofsdalen.com0768288700068055304

Företagets adress

Högbäcksvägen 3 Lofsdalen

Postadress

Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Högbäcksvägen 3

84085 LOFSDALEN

Telefonnummer

068055300

E-post

jonny.larsson@lofsdalen.com

(Public 180703)

 

 

 

 

 

 

 

 

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också ett aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår vision är att erbjuda genuina och prisvärda åretrunt-upplevelser i äkta fjällmiljö.

Idre Fjäll söker Driftsansvarig till Lift

Rollen Driftansvarig på Idre Fjäll

I din roll som Driftansvarig representerar du Idre Fjäll i alla lägen och är en ambassadör för varumärket och dina kollegor. Du har ett arbetsledande ansvar för personalen på avdelningen och för den dagliga driften. Du ansvarar för att Idre Fjäll upprätthåller hög kvalité i vår leverans mot besökare och gäster samt internt i den egna organisationen.

Befattningen innebär ansvar för drift och underhåll inom fastigheter, fastighetsskötsel, städ och lokalvård, VA, Elverksamhet, hög/lågspänningsnät, yttre miljö, vägar, snöröjning, avfallshantering, fordon, maskiner och lokaler. Du har budget- och personalansvar och ansvarar tillsammans med vår Driftchef för att utveckla avdelningens struktur och strategi.

Önskad bakgrund och kompetens

 • Arbetat i operativ ledarroll på en skidanläggning
 • Erfarenhet från drift av liftar, snöproduktion, pistning, säkerhet/sjukvård och underhållsverksamhet
 • Mycket god förmåga att leda avdelningen och representera ledarskapet i enlighet med den uttalade ledarprofilen på Idre Fjäll
 • Mycket stor erfarenhet inom ditt ansvarsområde
 • Mycket goda kunskaper i att uttrycka sig professionellt i tal såväl som i skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt utvecklings- och förändringsarbete
 • Kunskaper i budget och prognosarbete samt annan uppföljning
 • Förarbevis på olika fordon och maskiner
 • Branschkännedom

 

Som person är du tydlig och drivande. Du är trygg, naturlig och har en självklar personlig framtoning med mycket god självinsikt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt till tak och många skratt. Här njuter vi av en storslagen natur med flera spännande events och aktiviteter. Idre Fjäll är en stark åretrunt-anläggning med gäster från både Sverige och övriga Europa.  Vintertid kommer gästerna till oss för att njuta av fantastisk skidåkning. Tack vare enastående förhållanden är vi en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora events och världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan. Sommartid erbjuder vi aktiviteter såsom mountainbike, rullskidor, vandring, forsränning, kittlande höghöjdsbanor och ridning.

Intervjuer sker löpande och så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information, tveka inte att kontakta Driftchef Kjell Skoglund på telefon 070 582 12 44 eller mail kjell.skoglund@idrefjall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

(publi. 180516)

 

 

 

 

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också ett aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår vision är att erbjuda genuina och prisvärda åretrunt-upplevelser i äkta fjällmiljö.

Driftsansvarig till Försäljningsavdelningen

Vi står inför att slå ihop avdelningarna försäljning, bokning och centrumreceptionen till en och samma avdelning och söker nu dig som vill axla rollen som Driftsansvarig. 

Rollen Driftansvarig på Idre Fjäll

I din roll som Driftansvarig representerar du Idre Fjäll i alla lägen och är en ambassadör för varumärket och dina kollegor. Du har ett arbetsledande ansvar för personalen på avdelningen och för den dagliga driften. Du ansvarar för att Idre Fjäll upprätthåller hög kvalité i vår leverans mot besökare och gäster samt internt i den egna organisationen.

Önskad bakgrund och kompetens

 • Mycket god förmåga att leda avdelningen och representera ledarskapet i enlighet med den uttalade ledarprofilen på Idre Fjäll.
 • Mycket stor erfarenhet inom ditt ansvarsområde.
 • Kunskap och stor erfarenhet att arbeta i för avdelningen relevanta system
 • Mycket goda kunskaper i att uttrycka sig professionellt i tal såväl som i skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt utvecklings- och förändringsarbete
 • Goda kunskaper i budget och prognosarbete samt annan uppföljning

Som person är du tydlig och drivande. Du är trygg, naturlig och har en självklar personlig framtoning med mycket god självinsikt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt till tak och många skratt. Här njuter vi av en storslagen natur med flera spännande events och aktiviteter. Idre Fjäll är en stark åretrunt-anläggning med gäster från både Sverige och övriga Europa.  Vintertid kommer gästerna till oss för att njuta av fantastisk skidåkning. Tack vare enastående förhållanden är vi en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora events och världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan. Sommartid erbjuder vi aktiviteter såsom mountainbike, rullskidor, vandring, forsränning, kittlande höghöjdsbanor och ridning.

Intervjuer sker löpande och så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information, tveka inte att kontakta vår Försäljningschef Peter Rex på telefon 070 620 25 10 eller mail peter.rex@idrefjall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

(public. 180516)

 

 

 

 

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också ett aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår vision är att erbjuda genuina och prisvärda åretrunt-upplevelser i äkta fjällmiljö.

Idre Fjäll söker Driftsansvarig till Fastighet

Rollen Driftansvarig på Idre Fjäll

I din roll som Driftansvarig representerar du Idre Fjäll i alla lägen och är en ambassadör för varumärket och dina kollegor. Du har ett arbetsledande ansvar för personalen på avdelningen och för den dagliga driften. Du ansvarar för att Idre Fjäll upprätthåller hög kvalité i vår leverans mot besökare och gäster samt internt i den egna organisationen.

Befattningen innebär ansvar för drift och underhåll inom fastigheter, fastighetsskötsel, städ och lokalvård, VA, Elverksamhet, hög/lågspänningsnät, yttre miljö, vägar, snöröjning, avfallshantering, fordon, maskiner och lokaler. Du har budget- och personalansvar och ansvarar tillsammans med vår Driftchef för att utveckla avdelningens struktur och strategi.

Önskad bakgrund och kompetens

 • Erfarenhet från en operativ ledarroll inom fastighetsskötsel.
 • Erfarenhet från drift, skötsel och underhåll av fastigheter.
 • Erfarenhet från VA system.
 • Erfarenhet från elverksamhet och hög/lågspänningsnät.
 • Varit delaktig i boendeutveckling.
 • Goda kunskaper i att uttrycka dig professionellt i såväl tal som i skrift.
 • Kunskaper i budget och prognosarbete samt annan uppföljning.
 • Branschkännedom.

Som person är du tydlig och drivande. Du är trygg, naturlig och har en självklar personlig framtoning med mycket god självinsikt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt till tak och många skratt. Här njuter vi av en storslagen natur med flera spännande events och aktiviteter. Idre Fjäll är en stark åretrunt-anläggning med gäster från både Sverige och övriga Europa.  Vintertid kommer gästerna till oss för att njuta av fantastisk skidåkning. Tack vare enastående förhållanden är vi en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora events och världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan. Sommartid erbjuder vi aktiviteter såsom mountainbike, rullskidor, vandring, forsränning, kittlande höghöjdsbanor och ridning.

Intervjuer sker löpande och så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information, tveka inte att kontakta Driftchef Kjell Skoglund på telefon 070 582 12 44 eller mail kjell.skoglund@idrefjall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

(Public. 180516)

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet