Platsannonser

Du som medlem i Svenska Skidanläggningars Organisation kan annonsera om lediga tjänster hos oss, vi hänvisar främst alla jobberbjudanden till vår facebooksida ”Jobb i Skidbranschen” där annonsen får bäst spridning. Vill du också synas med ditt jobberbjudande, skicka din text och eventuell logotyp till info@slao.se

För dig som söker jobb i skidvärlden hoppas vi att du hittar något jobb som verkar spännande, lycka till med ansökan!

Har du inte vad som krävs? Kika in på vår utbildningssida för att se vårt utbud av utbildningar i branschen.

SLAO

 

 

 

 

 

 

Kläppen Ski Resort

Kläppen är en av Sveriges största fjällanläggningar och den sydligaste i Sälen. Anläggningen är ett privatägt familjeföretag med 200 medarbetare under vintersäsong som kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad och ett stort engagemang bland medarbetare. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för våra gäster, som består av skidåkande familjer med barn och ungdomar i alla åldrar. Vi blev i år framröstade av Freeride.se läsare till Sveriges bästa pist, Sveriges bästa skidanläggning för barnfamiljer och Sveriges bästa park.

Vi tycker vi har världens bästa jobb och arbetsplats! Med naturen och berget som arbetsplats får vi möjlighet att åka skidor, leka med barn och möta många glada semesterfirare och likasinnade kollegor. Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

 

Skidskola/lift/aktiviteter

Kläppenvärd:

https://jobb.klappen.se/jobs/103414-klappenvard

Skid/snowboardlärare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104447-skidlarare

https://jobb.klappen.se/jobs/104449-snowboardlarare-skidlarare

Längdtränare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104448-langdtranare-skidlarare

Skådespelare/musikalartist:

https://jobb.klappen.se/jobs/112261-skadespelare-musikalartist

 

Skiduthyrning och butik

Skiduthyrningspersonal:

https://jobb.klappen.se/jobs/116128-skiduthyrningspersonal-anders-skishop

https://jobb.klappen.se/jobs/105054-skiduthyrningspersonal

Arbetsledare skiduthyrning:

https://jobb.klappen.se/jobs/44589-arbetsledare-anders-skishop

Skiduthyrare med utkörningsansvar:

https://jobb.klappen.se/jobs/117098-skiduthyrare-med-utkorningsansvar

 Skidshopspersonal:

https://jobb.klappen.se/jobs/105060-saljare-till-skidshop-med-fokus-pa-hardvara

Skidverkstadspersonal:

https://jobb.klappen.se/jobs/105059-skidverkstadspersonal

 

Logi

Receptionsbiträde/backoffice reception:

https://jobb.klappen.se/jobs/105061-receptionsbitrade-backoffice-reception

Säljare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104780-saljare

Vaktmästare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104785-vaktmastare

Kvalitetskontrollant:

https://jobb.klappen.se/jobs/104796-kvalitetskontrollant

 

Drift

Snowpark shaper:

https://jobb.klappen.se/jobs/104898-snowpark-shaper

Pistmaskinsförare:

https://jobb.klappen.se/jobs/105049-pistmaskinsforare

Snöläggare:

https://jobb.klappen.se/jobs/104892-snolaggare

Skidpatrull:

https://jobb.klappen.se/jobs/104822-skidpatrull

Lifttekniker:

https://jobb.klappen.se/jobs/104915-lifttekniker

(Public. 180814)

 

 

 

 

 

KORT VÄG TILL VINTERNS ROLIGASTE JOBB – SÄSONGA I BRANÄS

Branäs är Sveriges femte största skidanläggning med 415 meters fallhöjd, tre kilometer långa åk, gondollift, expresslift och 30 nedfarter. Anläggningen har elva gånger belönats med priset ”Bästa skidanläggning för barnfamiljer”. Branäs är en av sex anläggningar som ingår i Branäsgruppen, Sveriges största privatägda skidanläggningsföretag.

Är du på jakt efter nya äventyr som ger massa nya erfarenheter och vänner för livet? Kom och upplev vinterns roligaste jobb här i Branäs. Inför kommande säsong söker vi personal till 31 yrken, bland annat aktivitetsledare, skiduthyrare, lokalvårdare, pistör, kock, bartender och servitris. Som säsongsanställd i Branäs kommer du arbeta i en spännande och händelserik miljö tillsammans med 330 andra säsongare.

Som säsongsanställd i Branäs får du vänner och minnen för livet. Gratis liftkort och skidhyra hela vintern samt att familj och vänner får bo till rabatterat pris på boenden hela säsongen.

För att läsa mer om våra tjänster och hur du ansöker besök www.branas.se/jobba. Sista ansökningsdag är den 2 september men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Undrar du över något kan du ringa personalchef, Karin Modin Svärd, telefon 054-13 26 01.

 

(Public. 2018-08-13)

 

 

 

 

 

Skidskolechef – Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Lofsdalens Skidskola erbjuder grupp- och privatlektioner för alla åldrar och nivåer. Vi undervisar i Alpint, Längd, Snowboard, Telemark, Sitski och Skicart. Skidskolan har också hand om barnaktiviteter, barnliftar samt tävlingar och events. Som Skidskolechef ansvarar du för drift och utveckling av skidskolan. Du arbetar ingår och arbetar tätt ihop med ledningsgruppen. (VD, Platschef, och Driftchef mfl). Du ska planera och följa upp det dagliga arbetet för upp till ca 25 skidinstruktörer (10-12 på helsäsong)

Om dig

Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Med skidglädje och entusiasm samt självklart dina kunskaper och erfarenheter coachar och leder du våra instruktörer till utveckling och engagemang. Du har erfarenhet av branschen och skidskoleverksamhet sedan tidigare. Vi ser gärna att du har Skidlärarexamen. Arbetat på SLAOs kurser, Ledarutbildningar samt erfarenhet av personalansvar är meriterande. Som person ska du ha mycket lätt för att kommunicera och prata med människor. Du är noggrann, lugn och känner dig bekväm med att fatta beslut och styra gruppen framåt. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga. Du är en sann lagspelare vilket ställer krav på prestigelöshet och ödmjukhet.

Din profil

Kompetenser

MERITERANDE

Svensk skidlärarexamen, SLAO

Språk

MERITERANDE

Engelska:

Danska:

Arbetslivserfarenhet

MERITERANDE

Skidinstruktör / Skidlärare:5 års erfarenhet eller mer

Dina arbetsuppgifter

Stötta, utveckla och motivera skidinstruktörerna.

Schemaläggning

Internutbildningar

Event & Tävlingar

Barnaktiviteter

Arbeta med bokningsprogrammen Citybreak och Skibar

Utveckling av skidskoleprodukten.

Vara med och utveckla sommarens reseanledningar

 

Sök jobbet senast 13 augusti 2018

I din ansökan vill vi se personligt brev, cv, referenser och en bild.

I enlighet med GDPR så behåller vi din ansökan tills det att tjänsten är tillsatt därefter raderas den.

Ange referens Skidskolechef.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jonny.larsson@lofsdalen.com

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Jonny Larsson, Platschefjonny.larsson@lofsdalen.com0768288700068055304

Företagets adress

Högbäcksvägen 3 Lofsdalen

Postadress

Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Högbäcksvägen 3

84085 LOFSDALEN

Telefonnummer

068055300

E-post

jonny.larsson@lofsdalen.com

(Public 180703)

 

 

 

 

 

 

Skiduthyrningsansvarig – Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Lofsdalen brukar kallas ”den lilla byn med den stora skidåkningen”.

Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 60 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.

Om dig

Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser. Med skidglädje och entusiasm samt självklart dina kunskaper och erfarenheter coachar och leder du dina kollegor till utveckling och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen och skiduthyrningsverksamhet sedan tidigare. Arbete med skidåkning, cykling, uthyrning samt ledarutbildningar och erfarenhet av personalansvar är meriterande. Som person ska du vara ordningsam och ha mycket lätt för att kommunicera och prata med människor. Du är noggrann, lugn och känner dig bekväm med att fatta beslut och styra gruppen framåt. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga. Du är en sann lagspelare vilket ställer krav på prestigelöshet och ödmjukhet.

Din profil

Kompetenser

MERITERANDE

Skidslipning

Språk

MERITERANDE

Engelska:

Danska

Dina arbetsuppgifter

Lofsdalens Fjällanläggningar AB söker Skiduthyringsansvarig. I bästa läge endast 10 meter ifrån närmsta lift ligger vårt servicehus, Skidboden. Byggnaden innehåller skiduthyrning, skipasskassor, reception, nyckelutlämning, sportshop och skidskolans reception. I Skiduthyrningen hyr vi ut all utrustning som hör vintern till. Alpint, Snowboards, Telemark, Längd mm. Vi har även en verkstad där vi har slip- och vallningsmaskiner mm där vi bla utför service på både vår egna utrustning och våra gästers. Som Skiduthyrningsansvarig ansvarar du för drift och utveckling av skiduthyrningen. Du ingår och arbetar tätt ihop med ledningsgruppen. (VD, Platschef, och Driftchef mfl) Du ska leda och följa upp det dagliga arbetet. Stötta, utveckla och motivera övriga skiduthyrare. Schemaläggning Internutbildningar Arbeta med bokningsprogrammen, Skibar och Citybreak. Utveckling av skiduthyrningsprodukten. Under sommaren förvandlas skiduthyrningen till en cykeluthyrning och ingår i Lofsdalen Bike Park. Där har vi idag ca 70 cyklar (DH cyklar, XC cyklar, EL-fatbikes mm) för uthyrning. Lofsdalen Bike Park består av 16 km DH leder och lockar över 3000 cyklister.

 

Sök jobbet senast 30 juli 2018

I din ansökan vill vi se personligt brev, cv, referenser och en bild.I enlighet med GDPR så behåller vi din ansökan tills det att tjänsten är tillsatt därefter raderas den. Ange referens Skiduthyrningsansvarig.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: jonny.larsson@lofsdalen.com

Kontaktinformation, Kontaktpersoner

Jonny Larsson, Platschefjonny.larsson@lofsdalen.com0768288700068055304

Företagets adress

Högbäcksvägen 3 Lofsdalen

Postadress

Lofsdalens Fjällanläggningar AB

Högbäcksvägen 3

84085 LOFSDALEN

Telefonnummer

068055300

E-post

jonny.larsson@lofsdalen.com

(Public 180703)

 

 

 

 

 

 

 

 

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också ett aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår vision är att erbjuda genuina och prisvärda åretrunt-upplevelser i äkta fjällmiljö.

Idre Fjäll söker Driftsansvarig till Lift

Rollen Driftansvarig på Idre Fjäll

I din roll som Driftansvarig representerar du Idre Fjäll i alla lägen och är en ambassadör för varumärket och dina kollegor. Du har ett arbetsledande ansvar för personalen på avdelningen och för den dagliga driften. Du ansvarar för att Idre Fjäll upprätthåller hög kvalité i vår leverans mot besökare och gäster samt internt i den egna organisationen.

Befattningen innebär ansvar för drift och underhåll inom fastigheter, fastighetsskötsel, städ och lokalvård, VA, Elverksamhet, hög/lågspänningsnät, yttre miljö, vägar, snöröjning, avfallshantering, fordon, maskiner och lokaler. Du har budget- och personalansvar och ansvarar tillsammans med vår Driftchef för att utveckla avdelningens struktur och strategi.

Önskad bakgrund och kompetens

 • Arbetat i operativ ledarroll på en skidanläggning
 • Erfarenhet från drift av liftar, snöproduktion, pistning, säkerhet/sjukvård och underhållsverksamhet
 • Mycket god förmåga att leda avdelningen och representera ledarskapet i enlighet med den uttalade ledarprofilen på Idre Fjäll
 • Mycket stor erfarenhet inom ditt ansvarsområde
 • Mycket goda kunskaper i att uttrycka sig professionellt i tal såväl som i skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt utvecklings- och förändringsarbete
 • Kunskaper i budget och prognosarbete samt annan uppföljning
 • Förarbevis på olika fordon och maskiner
 • Branschkännedom

 

Som person är du tydlig och drivande. Du är trygg, naturlig och har en självklar personlig framtoning med mycket god självinsikt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt till tak och många skratt. Här njuter vi av en storslagen natur med flera spännande events och aktiviteter. Idre Fjäll är en stark åretrunt-anläggning med gäster från både Sverige och övriga Europa.  Vintertid kommer gästerna till oss för att njuta av fantastisk skidåkning. Tack vare enastående förhållanden är vi en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora events och världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan. Sommartid erbjuder vi aktiviteter såsom mountainbike, rullskidor, vandring, forsränning, kittlande höghöjdsbanor och ridning.

Intervjuer sker löpande och så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information, tveka inte att kontakta Driftchef Kjell Skoglund på telefon 070 582 12 44 eller mail kjell.skoglund@idrefjall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

(publi. 180516)

 

 

 

 

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också ett aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår vision är att erbjuda genuina och prisvärda åretrunt-upplevelser i äkta fjällmiljö.

Driftsansvarig till Försäljningsavdelningen

Vi står inför att slå ihop avdelningarna försäljning, bokning och centrumreceptionen till en och samma avdelning och söker nu dig som vill axla rollen som Driftsansvarig. 

Rollen Driftansvarig på Idre Fjäll

I din roll som Driftansvarig representerar du Idre Fjäll i alla lägen och är en ambassadör för varumärket och dina kollegor. Du har ett arbetsledande ansvar för personalen på avdelningen och för den dagliga driften. Du ansvarar för att Idre Fjäll upprätthåller hög kvalité i vår leverans mot besökare och gäster samt internt i den egna organisationen.

Önskad bakgrund och kompetens

 • Mycket god förmåga att leda avdelningen och representera ledarskapet i enlighet med den uttalade ledarprofilen på Idre Fjäll.
 • Mycket stor erfarenhet inom ditt ansvarsområde.
 • Kunskap och stor erfarenhet att arbeta i för avdelningen relevanta system
 • Mycket goda kunskaper i att uttrycka sig professionellt i tal såväl som i skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt utvecklings- och förändringsarbete
 • Goda kunskaper i budget och prognosarbete samt annan uppföljning

Som person är du tydlig och drivande. Du är trygg, naturlig och har en självklar personlig framtoning med mycket god självinsikt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt till tak och många skratt. Här njuter vi av en storslagen natur med flera spännande events och aktiviteter. Idre Fjäll är en stark åretrunt-anläggning med gäster från både Sverige och övriga Europa.  Vintertid kommer gästerna till oss för att njuta av fantastisk skidåkning. Tack vare enastående förhållanden är vi en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora events och världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan. Sommartid erbjuder vi aktiviteter såsom mountainbike, rullskidor, vandring, forsränning, kittlande höghöjdsbanor och ridning.

Intervjuer sker löpande och så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information, tveka inte att kontakta vår Försäljningschef Peter Rex på telefon 070 620 25 10 eller mail peter.rex@idrefjall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

(public. 180516)

 

 

 

 

Idre Fjäll är en av Nordens populäraste fjällanläggningar med verksamhet och aktiviteter året runt. Anläggningen har 8000 bäddar fördelat på stugor, lägenheter, hotell och camping direkt vid skidbackarna. På Idre Fjäll finns vintertid 40 nedfarter och 26 liftar och sommartid över 40 aktiviteter. Vi har också ett aktivitetscenter med gym, bowlingbanor och bad samt butiker och restauranger. Vi ägs i stiftelseform och vår vision är att erbjuda genuina och prisvärda åretrunt-upplevelser i äkta fjällmiljö.

Idre Fjäll söker Driftsansvarig till Fastighet

Rollen Driftansvarig på Idre Fjäll

I din roll som Driftansvarig representerar du Idre Fjäll i alla lägen och är en ambassadör för varumärket och dina kollegor. Du har ett arbetsledande ansvar för personalen på avdelningen och för den dagliga driften. Du ansvarar för att Idre Fjäll upprätthåller hög kvalité i vår leverans mot besökare och gäster samt internt i den egna organisationen.

Befattningen innebär ansvar för drift och underhåll inom fastigheter, fastighetsskötsel, städ och lokalvård, VA, Elverksamhet, hög/lågspänningsnät, yttre miljö, vägar, snöröjning, avfallshantering, fordon, maskiner och lokaler. Du har budget- och personalansvar och ansvarar tillsammans med vår Driftchef för att utveckla avdelningens struktur och strategi.

Önskad bakgrund och kompetens

 • Erfarenhet från en operativ ledarroll inom fastighetsskötsel.
 • Erfarenhet från drift, skötsel och underhåll av fastigheter.
 • Erfarenhet från VA system.
 • Erfarenhet från elverksamhet och hög/lågspänningsnät.
 • Varit delaktig i boendeutveckling.
 • Goda kunskaper i att uttrycka dig professionellt i såväl tal som i skrift.
 • Kunskaper i budget och prognosarbete samt annan uppföljning.
 • Branschkännedom.

Som person är du tydlig och drivande. Du är trygg, naturlig och har en självklar personlig framtoning med mycket god självinsikt.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt till tak och många skratt. Här njuter vi av en storslagen natur med flera spännande events och aktiviteter. Idre Fjäll är en stark åretrunt-anläggning med gäster från både Sverige och övriga Europa.  Vintertid kommer gästerna till oss för att njuta av fantastisk skidåkning. Tack vare enastående förhållanden är vi en populär anläggning för alla Sveriges och även utländska landslag på skidor i alla grenar. Vi anordnar många stora events och världscupstävlingar i både Ski Cross och Speed Ski med på agendan. Sommartid erbjuder vi aktiviteter såsom mountainbike, rullskidor, vandring, forsränning, kittlande höghöjdsbanor och ridning.

Intervjuer sker löpande och så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information, tveka inte att kontakta Driftchef Kjell Skoglund på telefon 070 582 12 44 eller mail kjell.skoglund@idrefjall.se

Varmt välkommen med din ansökan!

(Public. 180516)

 

 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet